Ανθρωπόμορφο πλάσμα 2,5 μέτρων μπροστά στην κάμερα

viral video anthropomorfo plasma 25 metron piastike stin kamera na skotoni dyo skylia stin argentini

Πανικό έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube και φυσικά έχει γίνει viral, στο οποίο φαίνεται καθαρά ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα 2,5 μέτρων το οποίο σκότωσε 2 σκυλιά σε γειτονιά της πόλης Σάντα Φε στην Αργεντινή.
Το θέμα ανάδειξε και η Mirror η οποία αναφέρει μαρτυρίες κατοίκων οι………..

οποίοι δηλώνουν ότι το ανθρωπόμορφο πλάσμα έχει ύψος μεγαλύτερο των δύο  μέτρων έχει πολύ  ψηλό λαιμό και μοιάζει να είναι διασταύρωση με άλογο

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ένας κάτοικος αποθανάτισε το μυστηριώδες πλάσμα και η εμφάνιση του πραγματικά τρομάζει παρότι φαίνεται θολά.

Το θέμα έχει αναδείξει και ένα ακόμα κανάλι στο Youtube το οποίο αναφέρει ότι το πλάσμα είναι εντυπωσιακό και δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα άλλο γνωστό ζώο του πλανήτη μας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.