Βίλια: Η οικογένεια της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη περιμένει την ταυτοποίηση του DNA

Βίλια Αρτέμιδα Βασίλη
Βίλια: Η οικογένεια της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη περιμένει την ταυτοποίηση του DNA

Το θρίλερ συνεχίζεται στην υπόθεση της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη, η οποία και έχει εξαφανιστεί απο τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, μετά και την αποκάλυψη ότι μέσα στην βαλίτσα που βρέθηκε στα Βίλια βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Τα ίχνη της 19χρονης Άρτεμις χάθηκαν όταν εκείνη πήγαινε να ζητήσει εργασία στην περιοχή της Παιανίας. Αμέσως μετά την αποκάλυψη της μακάβριας βαλίτσας, κινητοποιήθηκαν οι οικογένειες αγνοουμένων, με μια απο αυτές να είναι και της εξαφανισμένης κοπέλας!

Η αποκάλυψη της βαλίτσας στην περιοχή των Βιλίων η οποία και περιείχε πτώμα γυναίκας έχει κορυφώσει το δράμα για την οικογένειας της νεαρής κοπέλας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις άκουσαν την είδηση.

«Ανησυχήσαμε όλοι. Περιμένουμε την ταυτοποίηση του DNA. Το θετικό είναι ότι στη συγκεκριμένη εξαφάνιση, μέχρι και πριν απο λίγες ημέρες, πήραμε μαρτυρία ότι η 19χρονη εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας. Οι απαντήσεις θα έρθουν αύριο, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού.»

Η 19χρονη Αρτέμιδας Βασίλη,  εξαφανίστηκε το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί για να περάσει από συνέντευξη για εργασία στο πολυκατάστημα Jumbo της περιοχής.

Αυτό προκύπτει απο την ίδια της την οικογένεια τους οποίους και είχε ενημερώσει χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί  στη συνέντευξη για την δουλειά.

Η οικογένειά της έμαθε ότι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Κορωπί την κατέγραψαν να περπατάει στην οδό Αττικής. Παρότι η Αστυνομία, με τη βοήθεια εθελοντών, έστησε τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της κοπέλας, ρίχνοντας στις έρευνες ακόμα και drone,δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος ή τουλάχιστον κάποια πληροφορία που να υποδεικνύει το παραμικρό για την 19χρονη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, έφτασαν μέχρι και τον Βόλο, μετά και τις νέες μαρτυρίες ανθρώπων που υποστήριζαν ότι είχαν δει την Αρτέμιδα σε κεντρικό σημείο της πόλης.