ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links (9/5)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links. Στις 22:00 λοιπόν, η Βαλένθια θα υποδεχθεί στο «Μεστάγια» την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, μετά το 3-1 του «Έμιρεϊτς». Ωστόσο, οι «Νυχτερίδες» θα παλέψουν για την ανατροπή.Η Άρσεναλ από την άλλη, οφείλει πλέον να κατακτήσει το Europa League, αν θέλει να βρεθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το 3-1 μοιάζει με σκορ ασφαλείας, αλλά οι ανατροπές δεν λείπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να μην κινδυνέψουν και να φύγουν από την Ισπανία με το εισιτήριο του τελικού.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

όλα τα Links εδώ