in

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα κίτρινο μίνι φόρεμα χωρίς εσώpουxα απο μέσα και χάζεψε τις Κανάριες νήσους

Ότι και να λένε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island που είναι παρουσιάστρια εμείς τα ακούμε βερεσέ, αφού το μοντέλο βάζει

Ότι και να λένε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island που είναι παρουσιάστρια εμείς τα ακούμε βερεσέ, αφού το μοντέλο βάζει σε όλους τα γυαλιά με μια εμφάνιση που προκαλεί σάλο αλλά και θαυμασμό.

Επειδή πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να την μειώσουν, εμείς θα πάρουμε το μέρος της και θα την υποστηρίξουμε και θα πάμε κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει η ομορφιά να είναι ποινικό αδίκημα.

Η Ηλιάνα με μια εμφάνιση που ζαλίζει κόσμο και κοσμάκη, βάζει στην κυριολεξία τα γυαλιά σε όλες αυτές που προσπαθούν να φέρουν τα πάνω κάτω και να μας πείσουν ότι η ομορφιά είναι η διαφορετικότητα.

Ποζάροντας με ένα εντυπωσιακό κίτρινο μίνι φόρεμα και ασορτί κίτρινες μπότες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο sexy απο ποτέ και μας χαρίζει απλόχερα το πανέμορφο και καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε την πανέμορφη παρουσιάστρια του Love Island σε πόζες που κολάζουν

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Θα μας πείτε κακούς, θα μας πείτε ότι θέλετε, εμείς όμως εδώ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι επιτέλους στο GNTM εμφανίστηκε ένα πραγματικό

GNTM: Ποιο Golden Pass ρε παιδιά; Την είδατε την Mary Vitinaros; Κατεβάζει σαγόνια για πλάκα

dua lipa

Dua Lipa: Επίσημα έγινε επιτέλους Αλβανίδα η τραγουδίστρια της ποπ