ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΠΟΛ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links

stefanos tsitsipas atp 500 city open
stefanos tsitsipas atp 500 city open

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΠΟΛ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links. O Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στην μάχη του ATP 500 City Open στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών σε λίγη ώρα.Ο Τόμι Πολ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Citi Open.Οι δύο τενίστες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε επίπεδο ATP αλλά έχουν παίξει το 2014 στο Orange Bowl με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη.
Ο Τσιτσιπάς είναι το νούμερο «1» της διοργάνωσης και πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 02.00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε τον αγώνα του ATP 500 City Open

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΠΟΛ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:
[sc name=”newsblog-ads”]
όλα τα Links εδώ

[sc name=”newsblog-ads”]
NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.