ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΦΑΜΠΙΑΝΟ LIVE STREAMING

tsitsipas fabiano live streaming edo tha vrite ta links 01 07

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΦΑΜΠΙΑΝΟ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links (01/07). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει σήμερα 01/07 τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο θρυλικό Wimbledon.

Ο 18χρόνος Έλληνας παίκτης Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16.15 τον 30χρονο Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο (Νο 83) στο εναρκτήριο παιχνίδι του φημισμένου τουρνουά της Αγγλίας!

Ο αγώνας ξεκινάει στις 16.15 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε τον αγώνα του WIMBLEDON

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΦΑΜΠΙΑΝΟ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:
όλα τα Links εδώ

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.