ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τραγουδίστρια αποκαλύπτει και σοκάρει! «Βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη..»

tragoudistria duffy apocalipsi
tragoudistria duffy apocalipsi

Ήταν μια απο τις τραγουδίστριες που κατάφερε να συγκλονίσει τον κόσμο με την φωνή της και το εκπληκτικό τραγούδι της Mercy το οποίο την έκανε διάσημη μέσα σε μια νύχτα πριν απο περίπου 10 χρόνια. Πριν απο δέκα περίπου χρόνια η Ουαλή τραγουδίστρια Duffy, ενώ βρισκόταν στη κορυφή της καριέρας της αποφάσισε να αποσυρθεί από το καλλιτεχνικό στερέωμα χωρίς να δώσει ποτέ κάποια εξήγηση. Πλέον ο κόσμος έμαθε την…..

πραγματικότητα και πραγματικά σοκαρίστηκε αφού ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι  είχε απαχθεί, ναρκωθεί και βιαστεί επί μέρες.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω αυτό το μήνυμα. Αν και δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή αισθάνομαι μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το περασμένο καλοκαίρι και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα τελικά να μιλήσω. Η αλήθεια είναι – είμαι καλά τώρα και ασφαλής – ότι βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Επιβίωσα και η αποκατάσταση μού πήρε καιρό. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλιψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω από καρδιάς, όταν η καρδιά μου είναι σπασμένη. Και σιγά σιγά επανήλθε. Τις επόμενες εβδομάδες θα ποστάρω μια συνέντευξη… και αν έχετε ερωτήσεις θα τις απαντήσω (…) Σας ευχαριστώ… Duffy» έγραψε στην ανάρτηση της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @duffy στις