Η τελευταία ανάρτηση της Κατερίνα πριν την πατήσει το σκουπιδιάρικο

tragiko i teleftea anartisi tis katerinas prin tin patisi to skoupidiariko

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι η Κατερίνα δεν είναι πλέον μαζί μας. Το δυστύχημα είναι πολύ περίεργο. Και πολλά στοιχεία του ρεπορτάζ είναι ακόμη σκοτεινά. Ας ελπίσουμε πώς η προανάκριση θα δώσει απαντήσεις στους γονείς και την αδερφή της που είναι σε κατάσταση σοκ.
Να περπατάς ξαφνικά και να σε πατάει απορριματοφόρο;
Ούτε σε ταινίες δε γίνονται αυτά. Η Κατερίνα ήταν ένα κορίτσι που ζούσε έντονα τη ζωή της. Πρόσεχε το σώμα της… ταξίδευε πολύ… και το τελευταίο διάστημα…
δεν ήταν σε σχέση. Ήταν κορίτσι της παρέας της άρεσε να βγαίνει να διασκεδάζει ήταν ιδιαιτέρως κοινωνική και πολύ δοτική στις φίλες της.
Η τελευταία ανάρτηση της; Μια φωτογραφία λίγο πρίν την βραδινή έξοδο της. Μια έξοδος που έμελλε να είναι η τελευταία. Τα σχόλια στο προφίλ της μετά την μετάδοση της τραγικής είδησης πολλά…
Τι να πεις… και τι να κάνεις. Το κορίτσι «έφυγε».

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.