in

Τουρκικό Survivor: Η στιγμή που ο Ατζούν ανακοινώνει στους παίκτες την τραγωδία με τους σεισμούς (Βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει στους Τούρκους παίκτες του Survivor για τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 41.000 άτομα.

Οι παίκτες έμαθαν τα νέα από τον ίδιο τον παραγωγό και παρουσιαστή του Survivor στο συμβούλιο του νησιού.

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στο Καχραμανμαράς στη χώρα μας. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν θύματα στους στενούς σας συγγενείς. Ωστόσο είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι] λέει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

»Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την περιοχή του σεισμού. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο.

»Δεν θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με όποιον θέλετε. Οι φίλοι μας θα σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο Θεός να μας βοηθήσει».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, συγκλονισμένοι ορισμένοι από τους παίκτες ξεσπούν σε κλάματα ενώ μία από τις διαγωνιζόμενες αποχωρεί σοκαρισμένη.

Στα social media όλες αυτές τις ημέρες, οι χρήστες ρωτούσαν επίμονα αν οι παίκτες του Survivor γνώριζαν για όλα όσα έχουν συμβεί στην Τουρκία.

Χθες, δύο εβδομάδες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε η στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν τα νέα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία συγκλονίστηκε από δύο φονικούς σεισμούς με επίκεντρο το Χατάι στις 6 Φεβρουαρίου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Οι προσπάθειες εύρεσης επιζώντων έχουν σταματήσει και οι νεκροί συνολικά έχουν ξεπεράσεις τους 47.000. Πάνω από 41.000 στην Τουρκία.

Οι φονικοί σεισμοί έγιναν ενώ οι διαγωνιζόμενοι του Survivor 2023 βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Έκανε Άνω-Κάτω το μαγαζί: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 89 της πήρε το μικρόφωνο και απογείωσε το κέφι σε ταβέρνα στην Πλάκα[video]

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για το Γιώργο Γερολυμάτο: Είπε με λίγες λέξεις όσα σκεφτόμαστε όλοι για τους Βανδή και Μπισμπίκη