Το ΒΙΝΤΕΟ της ΝΕΡΤΖΗ που είδε ο Αντώνης και την ΕΒΓΑΛΕ λεσβία

Power Of Love spoiler: Το ΒΙΝΤΕΟ της Νέρτζη που είδε ο Αντώνης και την λέει λεσβία
Power Of Love spoiler: Το ΒΙΝΤΕΟ της Νέρτζη που είδε ο Αντώνης και την λέει λεσβία

Αυτό είναι spoiler και μάλιστα “καυτό”. Μπορεί η Μαργαρίτα Νέρτζη μέσα στο Power Of Love 2 να είναι ζουζούνα και πλέον να χαίρεται τον “έρωτα” της με τον Τζόνι,στο πρόσφατο παρελθόν όμως έκανε κάτι το οποίο θα απασχολήσει πολλούς. Ήδη μέσα από αυτό το βίντεο που θα παρακολουθήσετε  παρακάτω έδωσε αφορμή στον Αντώνη για να την κατηγορήσει ότι η όλη της συμπεριφορά μέσα στο ριάλιτι της αγάπης αλλά και ο “έρωτας” της με τον Τζόνι είναι ψεύτικος! Βλέπετε η Μαργαρίτα….

εκτός Power Of Love έχει ασχοληθεί με τη μουσική ως Dj αλλά έχει κυκλοφορήσει στο YouTube δύο τραγούδια συνοδευόμενα μάλιστα και από video clip στα οποία θυμίζει πάρα πολύ Κατερίνα Στικούδη αφού είναι προκλητικά τόσο ώστε να γίνεται μεγάλος ντόρος για αυτά.…

Στο  βίντεο κλιπ του τραγουδιού που έχει τίτλο «Γάτα» η Νέρτζη όπως θα δείτε θυμίζει αρκετά την Κατερίνα Στικούδη αλλά σύμφωνα με πολλούς είναι ακόμα πιο προκλητική.

Το τραγούδι της ανέβηκε στο YouTube περίπου πριν από 7 μήνες και έχει τίτλο «Γάτα»

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε την αντίδραση του Αντώνη ο οποίος ούτε λιγο ούτε πολύ χαρακτήρισε “λεσβία” την Νέρτζη λόγω του παρακάτω τραγουδιού!

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ