Το “θαύμα” ήρθε και για τον Mr.Jumbo – Επιτέλους γέλια στην οικογένεια Βακάκη

Το “θαύμα” ήρθε και για τον Mr.Jumbo – Επιτέλους γέλια στην οικογένεια Βακάκη! Η ζωή χαμογελά ξανά στον Απόστολο Βακάκη.Τα δημοσιεύματα το 2014 ανέφεραν: «Η Χριστίνα ένιωσε πίεση καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη για ένα τόσο σοβαρό βήμα. Ίσως σ’ αυτό να έπαιξε ρόλο και το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο δεν ήταν απόλυτα…»

Τα δημοσιεύματα το 2014 ανέφεραν: «Η Χριστίνα ένιωσε πίεση καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη για ένα τόσο σοβαρό βήμα.

Ίσως σ’ αυτό να έπαιξε ρόλο και το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο δεν ήταν απόλυτα σύμφωνο με τις επιλογές της.

Η πίεση έφερε εντάσεις και οι εντάσεις οδήγησαν στον χωρισμό. Χριστίνα Βακάκη και Βασίλης Μιχαήλ, παρά το γεγονός ότι παραμένουν φίλοι, τραβούν πλέον ο καθένας τη δική του ανεξάρτητη πορεία».

Τα χρόνια πέρασαν και τέσσερα χρόνια μετά… το 2018 οι δυο τους ξανάσμιξαν. Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον Μιχαήλ οφείλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Χριστίνα Βακάκη ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Αυτή η χημεία που είχαν και η καψούρα ο ένας για τον άλλον, ήταν τόσο έντονη που τους χώρισε προσωρινά.. αλλά πλέον τους ενώνει για πάντα η κορούλα που περιμένουν.

Η χαρά είναι μεγάλη στην οικογένεια. Τόσο του Μιχαήλ αλλά και του Βακάκη.

Και είναι η πρώτη φορά μετά απο πολλούς μήνες που ο πατέρας της Χριστίνας, Απόστολος χαμογελάει ξανά…

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ