Το σήριαλ Μπέργκ λίγο πριν το τέλος. Η μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του

Μάρκους Μπέργκ
Η μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του

Λίγο πριν το τέλος του είναι το σήριαλ με τον Ολυμπιακό και τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ ο οποίος  είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Σουηδός έχοντας στα χέρια του την πρόταση του Θρύλου, έχει βάλει… λυτούς και δεμένους να αναζητήσουν κάτι καλύτερο από το στάνταρ διετές με 1.200.000 ευρώ το χρόνο που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι.

Το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ

Μέσω του γραφείου που τον εκπροσωπεί αλλά και αρκετούς “παράπλευρους” ατζέντηδες ψάχνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυρίως στην Ευρώπη, όμως δεν έχει αποκλείσει ξανά την Αραβία ή την Κίνα ή ακόμα και τις ΗΠΑ αν του προταθεί τριετές με απολαβές αρκετά πάνω από 1.500.000 ευρώ το χρόνο που ψάχνει για να μείνει στην “γηραιά ήπειρο”.

Ο Μάρκους Μπεργκ λίγο πριν τον Ολυμπιακό
Τι θα αποφασίσει ο Σουηδός

Σε κάθε περίπτωση, ο Θρύλος δεν μπορεί να περιμένει… αιώνια τον Σουηδό σέντερ φορ και ευελπιστεί να έχει θετική απάντηση μέχρι τη Δευτέρα (10/06) καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρει την πρόταση και θα προχωρήσει με τις εναλλακτικές που είναι μεταξύ άλλων οι Στιβ Μουνιέ, Φακούντο Φερέιρα, Γουίδο Καρίγιο…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ