Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στον ΣΚΑΪ! Ποια θα παρουσιάσει το «My Style Rocks»

Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στον ΣΚΑΪ! Ποια θα παρουσιάσει το «My Style Rocks»

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας το «My Style Rocks το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου.
Στον ΣΚΑΪ οι χαμηλές επιδόσεις στην τηλεθέαση που έφεραν τα τηλεπαιχνίδια που βρίσκονται στην απογευματινή ζώνη έβαλαν τους ανθρώπους του καναλιού σε σκέψεις.

Το ριάλιτι μόδας επανέρχεται ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι έχουν κλείσει δύο από τα τρία πρόσωπα της επιτροπής.

Πρόκειται για τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Λάκη Γαβαλά που είναι κοντά σε συμφωνία.

Όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο της επιτροπής θα είναι σίγουρα γυναίκα. Όπως σημείωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη συζητά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που ήταν και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και δεν αποκλείεται να τη δούμε και πάλι.

Απομένει ακόμη να μάθουμε και το όνομα της παρουσιάστρια. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Acun Medya ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο ο ΣΚΑΪ άσκησε βέτο και δε θα τη δούμε.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ευαγγελία Αραβανή που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ακούστηκε το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα αλλά όπως σημείωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έχουν γίνει ακόμη όλα τα ραντεβού και οι συζητήσεις.

via

Άσχημα τα πράγματα για την σειρά “Άγριες μέλισσες”, Θα κοπεί;

GNTM 2: Σοκάρουν οι ΣΠΟΝΤΕΣ- Ρεσιτάλ κακίας από την Μαρτίνα «Να γυρίσει στη λαϊκή…» ΤΙ άλλο θα ακούσουμε!