Το «My Greece» της Δέσποινας Βανδή κερδίζει την αγάπη του κοινού

Το «My Greece» της Δέσποινας Βανδή κερδίζει την αγάπη του κοινού

Τι και αν μόλις μαθεύτηκε το νέο εγχείρημα της Δέσποινας Βανδή έπεσαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι “παντογνώστες” να την κατηγορήσουν. Βγήκαν “ειδικοί”, έγιναν αναλύσεις επί αναλύσεων και μόνο μέχρι την NASA δεν έφθασε το θέμα με την νέα εκπομπή της τραγουδίστριας που πλέον είναι και παρουσιάστρια.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν μεγάλα, αντιθέτως ήταν πολύ μικρά, λογικό με τόσο πόλεμο που δέχτηκε, αλλά πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει να της δίνει τα νούμερα που χρειάζεται μια ταξιδιωτική εκπομπή που συνδυάζει και μαγειρική με έναν απο τους καλύτερους σεφ στο πλευρό της.

H εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece» στο Open TV κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και τις γεμάτες Ελλάδα εικόνες της.

Το «My Greece» λοιπόν, σημείωσε την Κυριακή (14/4) 9,3% στο κοινό 18-54, 11,1% στο γυναικείο κοινό 25-44, 11,3% στο γυναικείο κοινό 18-54 και 11,7% στο γυναικείο κοινό 25-54.

Η Δέσποινα Βανδή μάς προσκαλεί κάθε Κυριακή στις 20.00 να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι μέσα από την εκπομπή «My Greece» του Open TV.

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την Ελλάδα. Αγαπά να ανακαλύπτει τις ομορφιές της, ταξιδεύοντας κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό.

Στο «My Greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις.

Η Δέσποινα Βανδή σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της Ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα.

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες της γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου.

Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες πριν τους ακολουθήσει στην κουζίνα τους για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού.

Συνοδοιπόρος της, ο γνωστός chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που θα μοιραστεί τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Το Τατουάζ

Το Τατουάζ στα επόμενα επεισόδια η Όλγα και ο Στέφανος χωρίζουν – Ποιος ευθύνεται για την απιστία

Ο καιρός το ΠΑΣΧΑ 2019: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ο καιρός το ΠΑΣΧΑ 2019: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα