Το μέλλον του Ατζούν στην Ελλάδα. Τι συμβαίνει με τον Σάκη Τανιμανιδη

to mellon tou atzoun stin ellada ti symveni me ton saki tanimanidi

Το μέλλον πάντως θα κρίνει πολλά. Συμβόλαιο εν ισχύ σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού με την Acun Media έχει τόσο ο ίδιος όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης και όπου κλείσει ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής θα “μετακομίσουν” και οι δύο. Οι φήμες ότι Ατζούν και Τανιμανίδης δεν μιλιούνται πια διαψεύστηκαν περίτρανα αφού οι δύο άντρες του Survivor κάνουν μαζί διακοπές στην Μύκονο όπως σας το μεταφέραμε και με άρθρο μας χθες.
Έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες για συμφωνία του ANT1 με τον Acun Ilicali.Η διαφωνία του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΪ ως προς τη μετάδοση κάποιων δείχνει ότι το διαζύγιο των δύο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Τούρκος παραγωγός έκανε διερευνητικές επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ωστόσο δεν επήλθε οριστική συμφωνία.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα υπήρξε ενδεχόμενο το «Survivor» να μεταδίδεται από το Μακεδονία TV. Το κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 κάνει στροφή στην ψυχαγωγία αφού μην ξεχνάμε ότι θα διεκδικήσει θεματική άδεια όταν προκηρυχθούν από το ΕΣΡ.
Ωστόσο όπως φαίνεται δεν υπάρχει στον ορίζοντα ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Τούρκο παραγωγό.
Ο Τζώρτζης Ποφάντης στην αποκάλυψη του νέου προγράμματος του σταθμού αποκάλυψε ότι η εν λόγω συνεργασία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

«Πήρατε την απάντηση μέσα από την παρουσίαση. Συνομιλίες γίνανε με όλους, αλλά στην στρατηγική μας δεν χωρούν αυτά τα πράγματα στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν βρείτε χώρο για το Survivor;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.
Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του Τούρκου παραγωγού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ ο Acun Ilicali είχε συμφωνήσει με το Star όμως η συμφωνία χάλασε μετά την αποτυχία του καναλιού να εξασφαλίσει άδεια με την πρώτη διαδικασία όπου κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ.

via

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.