Το έπος της Πορτογαλίας αναβίωσε απόψε

ελλας επος πορτογαλιας

Το remake του έπους της Πορτογαλίας αναβίωσε απόψε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Δεκαπέντε χρόνια μετά τον αλησμόνητο τελικό της Λισσαβόνας και τη στέψη της Εθνικής ομάδας ως πρωταθλήτριας Ευρώπης, οι πρωταγωνιστές του τελικού της 4ης Ιουλίου 2004 συναντήθηκαν ξανά, απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο βεβαίως, σε ελληνικό έδαφος αυτή τη φορά.
Όσα χρόνια και να περάσουν η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ούτε η επιτυχία του Euro 2004, η αναβίωση του τελικού της οποίας πραγματοποίηθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στο γήπεδο της Ριζούπολης, 15 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας,.
Τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ, παλαίμαχοι πλέον, αναμετρήθηκαν με την Πορτογαλία, την οποία καθοδήγησε ο… δικός μας Φερνάντο Σάντος.

Βέβαια έλειπαν μεγάλοι αστέρες των αντιπάλων όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα για τις διακοπές του και ο Λουίς Φίγκο, αλλά δεν πειράζει. Κακία δεν θα τους κρατήσουμε.
Εξάλλου το ματς δεν προσφέρθηκε μόνο για να θυμηθούμε τα παλιά μεγαλεία. Γιατί τα έσοδα των εισιτηρίων που διατέθηκαν ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο υπηρέτησαν στο 100% οι θρύλοι που έβγαλαν όλη τη χώρα στους δρόμους το 2004.
Όσον αφορά το τελικό σκορ; Οι Έλληνες επικράτησαν 2-1 των Πορτογάλων, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο το δεύτερο ημίχρονο είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.