Το έπος της Πορτογαλίας αναβίωσε απόψε

Το remake του έπους της Πορτογαλίας αναβίωσε απόψε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Δεκαπέντε χρόνια μετά τον αλησμόνητο τελικό της Λισσαβόνας και τη στέψη της Εθνικής ομάδας ως πρωταθλήτριας Ευρώπης, οι πρωταγωνιστές του τελικού της 4ης Ιουλίου 2004 συναντήθηκαν ξανά, απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο βεβαίως, σε ελληνικό έδαφος αυτή τη φορά.

Όσα χρόνια και να περάσουν η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ούτε η επιτυχία του Euro 2004, η αναβίωση του τελικού της οποίας πραγματοποίηθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στο γήπεδο της Ριζούπολης, 15 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας,.

Τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ, παλαίμαχοι πλέον, αναμετρήθηκαν με την Πορτογαλία, την οποία καθοδήγησε ο… δικός μας Φερνάντο Σάντος.

Βέβαια έλειπαν μεγάλοι αστέρες των αντιπάλων όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα για τις διακοπές του και ο Λουίς Φίγκο, αλλά δεν πειράζει. Κακία δεν θα τους κρατήσουμε.

Εξάλλου το ματς δεν προσφέρθηκε μόνο για να θυμηθούμε τα παλιά μεγαλεία. Γιατί τα έσοδα των εισιτηρίων που διατέθηκαν ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο υπηρέτησαν στο 100% οι θρύλοι που έβγαλαν όλη τη χώρα στους δρόμους το 2004.

Όσον αφορά το τελικό σκορ; Οι Έλληνες επικράτησαν 2-1 των Πορτογάλων, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο το δεύτερο ημίχρονο είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μαθε Που Ψηφιζεις Εκλογες 2019 – Ολες οι αλλαγές στα εκλογικά

Σάλος με την Ελληνίδα γυμνάστρια που εμφανίστηκε στο Instagram μόνο με.....

Σάλος με την Ελληνίδα γυμνάστρια που εμφανίστηκε στο Instagram μόνο με…..