Το χτένισμα που θα σας δείχνει περιποιημένες και κομψές πάντοτε-ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ίσιωμα ή ακόμα και χαλαρές μπούκλες απαιτούν τουλάχιστον 20 λεπτά από εμάς -να καθόμαστε μπροστά από έναν καθρέφτη και να δουλεύουμε τούφα-τούφα τα μαλλιά μας. Υπάρχουν και πιο εύκολες λύσεις, απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και μας δείχνουν περιποιημένες και κομψές……..

Δεν έχουμε πάντα χρόνο αλλά και διάθεση να περιποιηθούμε ιδιαίτερα τα μαλλιά μας.Βλέπετε ένα ίσιωμα ή ακόμα και χαλαρές μπούκλες απαιτούν τουλάχιστον 20 λεπτά από εμάς -να καθόμαστε μπροστά από έναν καθρέφτη και να δουλεύουμε τούφα-τούφα τα μαλλιά μας.

Υπάρχουν και πιο εύκολες λύσεις, απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και μας δείχνουν περιποιημένες και κομψές.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην έχουμε κοντά μαλλιά. Ιδανικά, θέλουμε το μάκρος να φτάνει τουλάχιστον στο ύψος των ώμων και να μην έχουμε έντονα φιλαρίσματα.

Για το συγκεκριμένο hairlook, σας προτείνουμε να μην είναι απόλυτα στιλιζαρισμένο. Όσο πιο ελεύθερα και -επιμελώς- ατημέλητα είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο sexy και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αν απαιτείται να έχετε πιο preppy style, θα χρειαστείτε κάποιο προϊόν για να σταθεροποιήσετε τις τούφες και να μην πέφτουν στο πρόσωπό σας.

Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι η κλασική, αγαπημένη πλεξίδα.Υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες που δε γνωρίζουν πώς να κάνουν πλεξίδα τα μαλλιά τους, -ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε-, εντοπίσαμε ένα tutorial στο youtube.

Δείτε τα βήματα και αντιγράψτε τις κινήσεις για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ