Το ΧΑΣΑΜΕ! Θέλουμε και εμείς ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ μαζί με την Κωνσταντίνα….την Σπυροπουλου καλέ! Τεράστια ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Δεν μπορεί κάποια στιγμή αυτός ο κορονοϊός θα νικηθεί, αυτό είναι σίγουρο και εμείς θα απολαύσουμε ξανά την Queen Dina, την δική μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νέες εκπληκτικές καλοκαιρινές φωτογραφίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό των απανταχού αντρών Ελλήνων που αυτή την περίοδο μάχονται να επιβιώσουν……..

στο δικό τους οικιακό Survivor που τους έχει επιβάλει η πανδημία που πλήττει τον πλανήτη μας!

Κάποια στιγμή ελπίζουμε σύντομα θα ξεχυθεί για νέες περιπέτειες η πανέμορφη Queen της καρδιάς και θα γελάσει και το δικό μας το χειλάκι.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βγάλετε τα μάτια σας για ακόμα μια φορά βλέποντας την πανέμορφη παρουσιάστρια και influencer να κολάζει ακόμα και την άμμο με τα επικά προσόντα που μας προσφέρει στο πιάτο…..

Δείτε την στην παρακάτω φωτογραφία

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-captioned=”” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/B11LpfJBG2j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Still Salty ? 31/8 • • • • #QueenDina #EndlessSummer #GreekIslands #Mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Πάρτε ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ! Η Έλενα Παπαρίζου με ΤΣΙΤΑ τα προσόντα βγάζει ΜΑΤΙΑ! Τουρλωμένα ΟΛΑ

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Η Έφη Γκούτα απο το My Style Rocks έχει την πιο ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ πίσω κινηση! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ