Το ΜΠΟYΣΤΟ της Μαρίας Κορινθίου είναι ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ-Ούτε το μαγιό δεν άντεξε…

to boysto tis marias korinthiou einai asynagonisto oute to magio den antexe
to boysto tis marias korinthiou einai asynagonisto oute to magio den antexe

Η γυναίκα αυτή είναι ένας κινούμενος πειpασμός, καθώς απ’ όπου κι αν περάσει σκορπάει το πανικό, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και τραβάει την προσοχή, όπως την μέλισσα το μέλι. Πέρα από ηθοποιάρα είναι και μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα με πολύ αισθnσιακό κοpμί. Συνεργάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της μόδας…..

την εταιρία Intimissimi και σε κάθε της νέα φωτογράφηση μοιράζει εγκεφαλικά! Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, με ζουμεpές καμπuλες, που κάνουν όλα τα αρσενικά να πίνουν νερό στο όνομά της.Τυχερός ο Αϊβάζης, αλλά όχι μόνο όσον αναφορά την εμφάνιση.
Η Μαρία έχει και πολλά εσωτερικά χαρίσματα, που την κάνουν ακόμα πιο θελκτικn.Η Μαρία Κορινθίου είναι η αιτία που μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού, εκείνη ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία, σε επικίνδυνα επίπεδα.
Εδώ θα δούμε μία πλευρά της που αδιαμφισβήτητα μας αφήνει άφωνους και μας βάζει σε πολύ κακές σκέψεις. Είναι μια γυvαίκα που αξίζει να θαυμάσεις!
Δείτε και θα μας θυμηθείτε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?It is all Mediterranean for me @intimissimiofficial #intimissimi #intimissimigirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

Διαβάστε την συνέχεια

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: kakia@newsblog.gr