Το ανθρωπόμορφο ΥΒΡΙΔΙΟ που προκάλεσε χαμό στην Αργεντινή! Περιπλανιόταν στους δρόμους και…

to anthropomorfo yvridio pou prokalese chamo stin argentini periplaniotan stous dromous ke
to anthropomorfo yvridio pou prokalese chamo stin argentini periplaniotan stous dromous ke

Το σχήμα του σώματος του ανθρωπόμορφου ΥΒΡΙΔΙΟΥ όπως το περιγράφουν στις αναφορές τους οι κάτοικοι είναι εντυπωσιακά τρομακτικό ενώ κάνουν λόγο για κάτι τελείως εξωπραγματικό, καθώς δεν έχει συνδεθεί με κανένα γνωστό ζώο.
Οι κάτοικοι της πόλης Totoras στην επαρχία Santa Fe της Αργεντινής αναφέρουν ότι ένα……..

πλάσμα ένα ανθρωπόμορφο τέρας όπως το χαρακτήρισαν οι κάτοικοι περιπλανιέται στους δρόμους των πόλεων και τρομοκρατεί τους κατοίκους ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι το γιγαντιαίο πλάσμα έχει μέχρι στιγμής σφαγιάσει δύο σκυλιά – έναν Γερμανό Ποιμενικό και ένα Pitbull.

Το πλάσμα πιάστηκε στην κάμερα ασφαλείας μιας οικίας και ακόμα και το Βρετανικό site της εφημερίδας Mirror έκανε εκτενές ρεπορτάζ για το απίστευτο περιστατικό το οποίο τρομοκράτησε μια ολόκληρη πόλη και δημιούργησε ακόμα περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας.

Δείτε το βίντεο

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.