Την θυμάστε την Ρεγγίνα απο το POL; ΚΟΛΑΖΕΙ για μια ακόμα φορά! Κορμί ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ

Η Ρεγγίνα του Power of Love ήταν μια απο τις παρουσίες που εμάς τουλάχιστον μας έμεινε αξέχαστη. Εντυπωσιακή γυναίκα, μας καθήλωσε απο την πρώτη στιγμή που την είδαμε να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού της αγάπης, κάνοντας τους πάντες να πάθουν ένα εγκεφαλικό και ας μην ήθελαν να το παραδεχτούν…..

Πανέμορφη, γυναίκα με τα όλα της, κατάφερε και κράτησε χαρακτήρα και όταν τελείωσε το ριάλιτι της αγάπης, ήταν απο τις πολύ λίγες παίκτριες που παρέμειναν ζωντανές στην μνήμη του κόσμου κυρίως λόγω των social media και φυσικά του Instagram.

Φέτος θα την απολαύσουμε ξανά στην Μύκονο, όπως σχεδόν κάθε καλοκαίρι αφού θα εργάζεται στο beach bar-restaurant «Principote» στην παραλία του Πανόρμου.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και δεν σας κρύβω ότι το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να μας δοθεί το πράσινο φως για να ταξιδέψουμε, ήταν ιδιαίτερα στρεσογόνο» δήλωσε η Ρεγγίνα Γκαϊνά λίγο πριν πάρει το πλοίο για το νησί των ανέμων.

Περιμένουμε όμως και κάτι καλό απο την Ρεγγίνα και ένα μικρό κομμάτι μας το δίνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Απολαύστε Ρεγγίνα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑅𝑒𝑔𝑔𝒾𝓃𝒶 𝒢𝒶𝒾𝓃𝒶 (@regginagaina) στις

Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος – Επεισόδιο 21/05/2020 -VIDEO

Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να κάνει εκπομπή μαγειρικής – ΒΙΝΤΕΟ