Την θυμάσαι την Τάρια Μπούρα. Πιο ΚΑYTH και απο την Ελένη Μενεγάκη! Δες πως είναι τώρα

Όση είδατε σήμερα την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκης θα είδατε στο τέλος το σχόλιο της για την Τάρια Μπούρα.
Η εντυπωσιακή Τάρια ήταν ένα απο τα εντυπωσιακότερα και πιο διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα την δεκαετία του ’90 την χρυσή δεκαετία της Ελληνικής showbiz όπου είχαμε τα δικά μας πραγματικά Super models…….

Η Τάρια Μπούρα η οποία είναι και συνομήλικη της Ελένης Μενεγάκης ήταν και παραμένει και σήμερα στα 50 της μια πανέμορφη και πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα.

Το 1993 γνωρίστηκε με τον Στάθη Ψάλτη, τον οποίο και παντρεύτηκε σχεδόν αμέσως. Όσο γρήγορα παντρεύτηκαν δυστυχώς έτσι γρήγορα και χώρισαν μέσα σε λίγο διάστημα.

Το ντεμπούτο της εντυπωσιακής ξανθιάς στην ελληνική τηλεόραση το έκανε στον Πρωινό Καφέ δίπλα στην βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη ενώ όταν αποχώρησε απέκτησε την δική της εκπομπή.

Όλα αυτά τελείωσαν την στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά αλλά και τη showbiz και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τα δύο παιδιά της.

Δείτε πως είναι τώρα η Τάρια Μπούρα στα 50 της……

Εντυπωσιακή!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο στρατιώτης Χαραλάμπους ζητάει άδεια γιατί θα γίνει πατέρας! Φοβερό γέλιο

My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φόρεσε ΜΟΝΟ τα χειροποίητα κοσμήματά της και ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Σίγουρα θα τα αγόραζες…