Τηλεθέαση: Ο κόσμος αρνείται τα ριαλιτι και προτιμάει τις σειρές

Πολλοί το έλεγαν λίγοι το πίστευαν όμως όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ. Το Survivor Έλλαδας-Τουρκίας δεν θα τραβήξει και δεν θα αρέσει στον κόσμο και θα «πατώσει». Η απουσία «διάσημων» και φυσικά οι ίντριγκες το κουτσομπολιό και οι τσακωμοί όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το να ακούς διαρκώς το Turkie, Turkie…..!!

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία της Nielsen το βράδυ της Δευτέρας 04/02 πρώτο σε τηλεθέαση ήταν  «Το Τατουάζ» με ποσοστό 22,3% στο γενικό σύνολο. Στην δεύτερη τερμάτισε η σειρά «Το σόι σου» με ποσοστό 22,2% ενώ στην τρίτη βρέθηκε «Η Επιστροφή» με 20%.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το «MasterChef» με 18,4% και ακολούθησε η «Φριτέζα» με 18%. Αρκετά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό το «Survivor» που σημείωσε 15,2% στο γενικό σύνολο.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δυναμικό κοινό με νικητή το «MasterChef» αυτή την φορά. Στις ηλικίες 18-54 ετών πρώτο το νήμα έκοψε το «MasterChef» με 24% και ακολούθησε η σειρά «Το σόι σου» με 22,8% και «Το Τατουάζ» με 21,2%.

Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν ακόμη δύο σειρές «Φριτέζα» με 17,4% και η «Επιστροφή» με 16,9%. Το «Survivor» σημείωσε και πάλι χαμηλές επιδόσεις με 14,4%.