Τι μήνα γεννήθηκες να σου πω αν θα γίνεις επιτυχημένος

Ποιο μήνα γεννιούνται τα πιο πετυχημένα παιδιά

Μια έρευνα βάζει φωτιά στις κοινωνίες αφού σύμφωνα με αυτή η επιτυχία σε έναν άνθρωπο έρχεται πιο εύκολα αν είναι γεννημένος έναν συγκεκριμένο μήνα!
Τι πραγματικά έδειξε η έρευνα αυτή και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνει κάποιος επιτυχημένος βάσει αυτής.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε μαθητές ηλικίας 6 έως 15 ετών και……………..

έβγαλε συμπέρασμα ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο είχαν υψηλότερες βαθμολογίες κατά μέσο όρο από τους συνομηλίκους τους.

Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν  εξισώσεις για την προβολή των μελλοντικών βαθμών των παιδιών και των αποτελεσμάτων των κολεγίων, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επιτυχημένοι νέοι φοιτητές θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν υψηλότερα σκορ στις εισαγωγικές εξετάσεις, πιθανότερο να γίνουν αποδεκτά στα καλύτερα σχολεία και ήταν λιγότερο πιθανό να καταλήξουν… εγκληματίες, αν είχαν γεννηθεί το Σεπτέμβριο.

Τα ευρήματα της μελέτης δεν έχουν καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αποδίδονται στα ζώδια της Παρθένου και του Ζυγού, που έχουν τα γενέθλιά τους το Σεπτέμβριο.

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβριο, όταν και ανοίγουν σε κάθε περίπτωση τα σχολεία, είναι πιο μεγάλα σε σχέση με όλους τους συνομηλίκους τους.

Αυτή η έστω μικρή διαφορά ως προς την ηλικία, σημαίνει ότι τα παιδιά του Σεπτεμβρίου μπαίνουν ευκολότερα σε πρόγραμμα, έχουν ευκολότερη συγκέντρωση και είναι πιο έτοιμα να διδαχθούν πράγματα.

via

Ανέκδοτο: Όλα τα “ανθρώπινα ΟΡΓΑΝΑ” Επαναστατούν μπροστά στον Θεό! Θεϊκό γέλιο

Η Ασημίνα Ουστάλλι στο κρεβάτι μόνο με το baby-doll! Είναι σκέτος πειρασμός!