Τι λένε τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου

tilenetazodiasimeradefteraiouliou
ti lene ta zodia simera deftera 29 iouliou

Εκπλήξεις επιφυλάσσουν σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου οι προβλέψεις για τα Ζώδια στους περισσότερους απο εμάς.Τα νέα ξεκινήματα της περιόδου μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχεις προγραμματίσει. Θα έρθουν τα ξαφνικά και τα απρόσμενα, και θα αλλάξουν τα πλάνα που μέχρι τώρα είχες. Είναι στο χέρι σου… Μπορείς να τα αποφύγεις ή να τα αξιοποιήσεις. Όλα γίνονται με την δική σου συμμετοχή, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεσαι.
ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε εκ νέου θέση σε ό,τι αφορά το άμεσο συμφέρον σας.
ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες είτε αιφνίδιες. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
ΛΕΩΝ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα. Οσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, θα έχετε έναν παθιασμένο έρωτα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
ΖΥΓΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δεν γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, όσο και αν σας ενοχλεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε πιο εγκάρδιοι και φιλικοί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.
ΙΧΘΥΕΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.