Τι κρύβει άρνηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Τούρκο επιχειρηματία-Video

Ποια ήταν η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα για τον έρωτα της με Τούρκο επιχειρηματία;

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, γνωστός για το “δημοσιογραφικό του θράσος”  (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε) συνάντησε την παρουσιάστρια του Power Of Love, Μαρία Μπακοδήμου στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της για Τουρκία και την πέρασε μια μικρή “ανάκριση” αφού εκτός απο τις ερωτήσεις για το ριάλιτι της αγάπης τη ρώτησε και για την προσωπική της ζωή!

Τι απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου:

«Από πέρυσι είναι αυτό που συζητιέται. Τι να κάνουμε τώρα; Εννοώ, πληροφορίες με θέλουν… Με είδατε; Τον είδατε; Άμα τον δείτε, ρωτήστε τον!»! Όμως ο δημοσιογράφος επέμενε και η παρουσιάστρια είπε: «Δεν θέλω να απαντήσω. Είμαι σε καλό mood. Δόξα τον Θεό!».

Σε ερώτηση για την κοινή κοινή συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον πρώην άντρα της Δημήτρη Αργυρόπουλο, κριτή στο MyStyle Rocks ανέφερε:

«Ήταν πολύ ειλικρινής συνέντευξη. Επειδή κι εγώ κάνω αυτή τη δουλειά και σε εκπομπές που κάνω συνεντεύξεις θέλω ο άνθρωπος που παίρνουμε συνέντευξη να είναι ειλικρινής, δεν τυχαίνει εύκολα.Εμείς είπαμε μέσα από την καρδιά μας αυτά που έχουμε ζήσει. Σε κάποιους φάνηκε παράξενο. Αν μπορείς να επηρεάσεις και κάποιους ανθρώπους επειδή είσαι γνωστός, είναι να δείξεις ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σημασία έχει η ψυχική ισορροπία, η αγάπη για τα παιδιά και για την οικογένεια και ότι αφήνουμε πέρα εγωισμούς και μικρότητες για να προχωρήσουμε μαζί με άλλους ρόλους, γιατί κάτι μας ένωσε. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια σε απόσταση, δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης.»

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ