Τι γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της

Αναβρασμός υπάρχει στον Alpha αφού η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ελέω μάλιστα εκλογών το κανάλι θα πρέπει να αλλάξει πολλά στο πρόγραμμα του το οποίο θα αναγκάσει πολλές εκπομπές να κλείσουν πρόωρα για καλοκαίρι. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει με την Ελένη Μενεγάκη αφού τα συμβόλαια που υπάρχουν είναι πολύ ισχυρά και οι χορηγοί αρκετοί.

Τι συμβαίνει όμως με την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της

Το κανάλι της Κάντζας εξαγοράστηκε από τη Sheila Enterprises θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες έγιναν και οι πρώτες αλλαγές στο ΔΣ με την πλειοψηφία να περνά στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ελάχιστα θα αλλάξουν ως προς τη δομή του προγράμματος την επόμενη σεζόν.

Η επιλογή με τις ελληνικές σειρές που έχει φέρει το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης δε θα αλλάξει. Ωστόσο θα πέσουν στο τραπέζι τα συμβόλαιο των παρουσιαστών προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ωστόσο όπως αναφέρει το «TV Έθνος» οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι προκειμένου να γίνει αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου της και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Όμως σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι κλειστό και δεν μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή αν δεν συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές.

Η Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της

Πάντως υπάρχει συμβόλαιο που έχει ήδη ανανεωθεί και είναι της Σταματίνας Τσιμτσιλή καθώς έληγε στο τέλος του 2018. Η παρουσιάστρια είχε υπογράψει τον Μάρτιο του 2014 και θα παραμείνει στο κανάλι για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη, όσο και η διάρκεια του νέου συμβολαίου που υπέγραψε.

Ήδη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός καναλιού ενώ μαζί με την Αγγελική Νικολούλη έχουν από τα πιο βαριά συμβόλαια με το κανάλι της Κάντζας. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ θα τους προταθεί αναπροσαρμογή.

Μονοετή συμβόλαια είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2018 η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με το «TV Έθνος» ο σταθμός είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των εκπομπών τους και όπως όλα δείχνουν τα συμβόλαιά τους θα ανανεωθούν. Προς ανανέωση με τον ALPHA οδεύει και ο Χρήστος Φερεντίνος χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα παρουσιάσει το «Deal» ή κάποιο άλλο είδος εκπομπής.

Ήδη απο το κανάλι έχει αποχωρήσει η Ελένη Τσολάκη. Το κανάλι της έδωσε την ευκαιρία δύο σερί σεζόν ωστόσο οι επιδόσεις των εκπομπών που παρουσίασε δεν ήταν οι καλύτερες με αποτέλεσμα να μην  ανανεωθεί το συμβόλαιό της και πλέον να βρίσκεται προς αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Η ανάπλαση της περιοχής των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και η νέα πνοή στην περιοχή

Power Of Love: Οι αγαπημένοι παίκτες του επόμενου (17/5) Gala