Τι αναφέρει ο μάρτυρας-κλειδί για την 21χρονη φοιτήτρια που έπεσε από την ταράτσα

Τι αναφέρει ο μάρτυρας-κλειδί για την 21χρονη φοιτήτρια που έπεσε από την ταράτσα

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την  θανατηφόρα πτώση της 21χρονης Λίνας, έκανε βουτιά θανάτου από τις εστίες του ΑΠΕ από τον 9ο όροφο πριν από δύο χρόνια.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε σκεπάσει την άτυχη κοπέλα μετά την πτώση της και για πρώτη φορά λύνει την σιωπή του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1. O  άνδρας υποστηρίζει ότι δύο νεαροί έτρεξαν στη φοιτήτρια που ξεψυχούσε αμέσως μετά την πτώση της και έψαχναν ένα στικάκι!

Η αποκάλυψη για την 21χρονη φοιτήτρια

Ο άνθρωπος που είδε την 21χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» ανέφερε ο 45χρονος. Λέει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή».

πηγή-fimotro.gr
Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ανέκδοτο: Ο Τζακ και η κλανιά! Γέλιο μέχρι δακρύων

Ανέκδοτο: Ο Τζακ και η κλανιά! Γέλιο μέχρι δακρύων

Ανέκδοτο: Ο αγρότης και η βόλτα με το αεροπλάνο....επικό ΓΕΛΙΟ

Ανέκδοτο: Ο αγρότης και η βόλτα με το αεροπλάνο….επικό ΓΕΛΙΟ