Θυμάστε το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια ΕΚΠΛΗΞΗ

Θυμάστε το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφει το ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» το οποίο κυριολεκτικά είχε κάνει πάταγο πριν λίγα χρόνια και μάλιστα με παρουσιάστρια έκπληξη αφού όπως όλα δείχνουν η Ελένη Τσολάκη μετά την αποχώρηση της απο τον Alpha, δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στην ομάδα της νέας εκπομπής του…………….

Γιώργου Λιάγκα, αλλά και να είναι και η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι. Μπορεί στον ΣΚΑΪ να μην θέλουν να ακούσουν για Survivor και Power Of Love και να προσπαθούν να πείσουν ότι θέλουν να επενδύσουν στην μυθοπλασία, τελικά όμως το σαράκι των τηλε-ριάλιτι δεν φεύγει εύκολα απο το κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι λοιπόν η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει και την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει» και θα βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

Το ριάλιτι «αγρότης μόνος ψάχνει» κάποτε είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές στους δέκτες τους. Ωστόσο σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η εξέλιξη ορισμένων συμμετεχόντων είναι μάλλον θλιβερή.

Το ριάλιτι είχε πρωτοεμφανιστεί στον Alpha με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου και είχε νικητή τον Κωνσταντίνο Κουβέλη ο οποίος ήταν ο αγρότης που έκλεψε την καρδιά της Ολλανδέζας Μασένκα Βαν Μπινκ . Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και άνοιξε καφετέρια στο χωριό του Κωνσταντίνου. Η εξάρτηση όμως από το αλκοόλ και τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν.

Το ζευγάρι χώρισε το 2013 με την Ολλανδέζα να επιστρέφει πίσω στην πατρίδα και τον Κωνσταντίνο Κουβέλη να χάνει την ζωή του απο τις καταχρήσεις του αλκοολ το 2015

Ανέκδοτο: Κατεβαίνει στην Αθήνα ένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ βλάχος όταν… Επικό γέλιο

Η Ελληνίδα Barbie Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χυμένη στον καναπέ με τα προσόντα φάτσα φόρα