Θυμάσαι την Βρισηίδα από το My Style Rocks; Πήγε για σούσι και το vτεκολτέ της προκάλεσε…ατυχήματα! Αλληθωρίσαμε!

dfgt
dfgt

Το My Style Rocks ήταν μια εκπομπή που ενώ κανείς δεν το περίμενε, προκάλεσε μεγάλο χαμό όταν προβλήθηκε. Όλοι ασχολούνταν με αυτό, αλλά φυσικά και με τις παίκτριες, που σίγουρα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τραβήξουν την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας. Σε αυτό το σόου οι κοπέλες διάλεγαν μια θεματική και…..

ντύνονταν ανάλογα με αυτήν. Η μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε ήταν η Βρισηίδα, η όμορφη κοπέλα, με το αρχαιοελληνικό όνομα, που μαζί με την Ιωάννα Τούνη γκρέμιζαν το πλατό κάθε φορά που έκαναν πασαρέλα.

Απίστευτο κορμί, τέλειες αναλογίες και λαμπερό πρόσωπο συνδυάζονται όλα μαζί και την κάνουν μία από τις ανδρικές φαvτασιώσεις.

Δείτε πώς πήγε για σούσι! Σίγουρα οι πελάτες τρελάθηκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????? ???? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βρισηίδα Ανδριώτου®️ (@vrisiida_andrio) στις

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.