Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτός είναι ο λόγος του ξυλοδαρμού

Έκπληξη και πανικό δημιούργησε η είδηση του ξυλοδαρμού του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού απο 2 αγνώστους το απόγευμα της Καλλιθέας την ώρα που πήγαινε με τον γιο του σε μαγαζί όπου συχνάζει σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άγνωστοι σταμάτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή κατεβαίνοντας απο μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και λογομάχησαν μαζί του ζητώντας του να τους δώσει λεφτά τα οποία λέγεται ότι είχε πάρει απο γνωστό επιχειρηματία για καλοκαιρινές συναυλίες.

Η κατάσταση στην συνέχεια ξέφυγε ειδικά μετά την άρνηση απο τον Θέμη Αδαμαντίδη αφού όπως αναφέρει και ο ίδιος δεν έχει πάρει λεφτά μπροστά για συναυλίες.

Οι δυο άγνωστοι κρανοφόροι που φέρεται να είναι άνθρωποι της νύχτας, άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα με μπουνιές στο πρόσωπο αφήνοντας τον Θέμη Αδαμαντίδη αιμόφυρτο στον δρόμο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι κάταγμα μύτης και πολλαπλούς μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο αγνώστων και του συνέστησαν να παραμείνει εντός του νοσοκομείου για 24 ώρες με τον τραγουδιστή όμως να αρνείται και λίγη ώρα μετά να επιστρέφει σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θέμης Αδαμαντίδης κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών.

Παρασκευή 05 Ιουλίου όλες οι Ημερήσιες προβλέψεις Ζωδίων

Survivor spoiler: Το θεϊκό κορμί της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην παραλία χωρίς ρετούς