Θα τρελαθείς! Η Έλενα Παπαρίζου πριν τις πλαστικές! ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

i elena paparizou prin tis plastikes antechis
i elena paparizou prin tis plastikes antechis

Πλέον, έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια απο την πρώτη φορά που είδαμε στην Ελλάδα εκείνο το πανέμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά χείλη να τραγουδά το “Δυνατά” το οποίο το είχε πρωτοτραγουδήσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να μας μείνει χαραγμένη στο μυαλό απο την πρώτη στιγμή παρότι…….
ήταν ένα κορίτσι το οποίο μας ήρθε απο την μακρινή Σουηδία.Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν το 1999 ως ένα απο τα μέλη των Antique  μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, συγκρότημα το οποίο κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία σε μικρό διάστημα ενώ μετά απο μόλις δύο χρόνια το 2001 κατάφερε να σηκώσει στις πλάτες της την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το “I would die for you” και έφερε μαζί τον Παναγιωτίδη την την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Η Έλενα καθιερώθηκε στην Ελλάδα και ως σόλο τραγουδίστρια πλέον με το μοναδικό “My Number One” πήρε την πρώτη θέση στην Eurovision το 2005, θέση που δεν έχει καταφέρει να φέρει ξανά στην Ελλάδα απο τότε κανένας άλλος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια.

Η εντυπωσιακή Έλενα πλέον είναι 38 χρονών παντρεμένη απο το 2015 με τον Ανδρέα Καψάλη και η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει εντυπωσιακά.
Το κορίτσι εκείνο έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και η αλήθεια είναι ότι πλέον λίγα θυμόμαστε απο το γλυκό εκείνο κορίτσι αφού έχει αλλάξει εντυπωσιακά.
Η Έλενα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις έχει δηλώσει απο μόνη της έχει κάνει πλαστική στο στnθοs και η διαφορά όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι εντυπωσιακή
Δείτε την Έλενα Παπαρίζου πριν την πλαστική, το μακρινό 2003

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HelenaPaparizouFansCreteOfc (@paparizou_fans_crete_official) στις