Θα πάθεις ΑΤΥΧΗΜΑ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΜΟΥΣΚΕΜΑ είναι σκέτη….ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

tha pathis atychima i konstantina spyropoulou mouskema ine sketi antechis

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει μερικές ημέρες ξενοιασιάς και ηρεμίας σε πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων απ’όπου μας βομβαρδίζει κυριολεκτικά και καθημερινά με φωτογραφίες και βίντεο απο τις απολαύσεις που μπορεί να έχει μια Queen όπως είναι άλλωστε η Queen Ντίνα.
Μπορεί το My Style Rocks να πέρασε σε άλλα χέρια και μάλιστα σε πολλούς να μην αρέσει αυτό αφού θεωρούν ότι….

η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πολύ καλύτερη παρουσιάστρια απο την Κατερίνα Στικούδη και ίσως να έχουν και δίκιο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα έβαψε μαύρα.
Αντιθέτως πήρε τα μπογαλάκια της και μετακόμισε για μερικές ημέρες στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπου απολαμβάνει τις ώρες στην σουίτα της βλέποντας την θάλασσα που τόσο λατρεύει, ενώ όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο δεν παραλείπει να ρίχνει και τις βουτιές της στην πισίνα και να κάνει τα τζακούζια της!
Η αγάπη της για την θάλασσα είναι μεγάλη αλλά θηλυκός Λιάγκας δεν είναι και έτσι προτιμάει να είναι στις θερμαινόμενες πισίνες και στο τζακούζι παρά να κάνει τον χειμερινό κολυμβητή.
Και πάλι καλά να λέτε αφού το παρακάτω βίντεο στην θάλασσα δεν θα το τράβαγε να είστε σίγουροι, τώρα όμως μας κάνει δώρο τα πλούσια προσόντα της τα οποία πραγματικά ξεχείλισαν απο το μαγιό και είχαμε και το μικρό ατύχημα για εκείνη, ευτύχημα για εμάς!
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

Διαβάστε ακόμα: