Θα πάθετε πλάκα. Τι συνέβη όταν ο Ευαγγελάτος γύρισε σπίτι βρήκε την Τατιάνα στα πατώματα

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν πολύ καλό για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, αφού η πρόταση του ΣΚΑΙ ήρθε σε μια στιγμή όπου η παρουσιάστρια δεχόταν απανωτές κριτικές για την δουλειά της και όχι μόνο. Φέτος μπορεί να βλέπουμε μια διαφορετική Τατιάνα, η αλήθεια είναι όμως ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά όπως θα έπρεπε.

ο Ευαγγελάτος γύρισε σπίτι βρήκε την Τατιάνα στα πατώματα
Το πρόβλημα της Τατιάνας Στεφανίδου

Η συνεχής πτώση που έχει ο ΣΚΑΙ μετά και τις επιλογές του Ατζούν και ειδικά όταν δόθηκε μεγαλύτερη σημασία στα δύο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, έφεραν μεγάλη πίεση και στην Τατιάνα Στεφανίδου, αφού στο κανάλι του Φαλήρου, ευελπιστούσαν σε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης όπως άλλωστε είχαν συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Τι ρόλο παίζουν τα ριάλιτι στην εκπομπή της Τατιάνας
Η χαρά του καλοκαιριού μετατράπηκε σε θλίψη

Τα νούμερα της Τατιάνας δεν είναι μεγάλα και η ευθύνη δεν είναι σίγουρα μόνο δικής της, αλλά επειδή το “αφεντικό” πληρώνει η πίεση είναι τεράστια προς το μέρος της.

Μάλιστα σύμφωνα με τις διαρροές ένα τηλεφώνημα απο το κανάλι έκανε την να βγει κυριολεκτικά από τα “ρούχα” της!

Η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απο τον ΣΚΑΙ όπου ούτε λίγο ούτε πολύ απαιτούσε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης της μεσημεριανής της εκπομπής.

Χαμηλά νούμερα τηλεθέασης μεγάλη πίεση
Η πίεση που της ασκείται είναι μεγάλη

Η αντίδραση της μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ήταν να ξεσπάσει σε λυγμούς χωρίς να έχει τον Νίκο Ευαγγελάτο δίπλα της να την παρηγορήσει αφού την ίδια ώρα ο παρουσιαστής βρισκόταν σε αθλητικό γεγονός της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ.

Όταν γύρισε ο παρουσιαστής βρήκε την Τατιάνα σε κακό χάλι και προσπάθησε να την ηρεμήσει βλέποντας ότι η πίεση που της έχει ασκηθεί είναι τεράστια.

Καθυστερεί ο ερχομός του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ
Πάντα δίπλα της ο Νίκος Ευαγγελάτος

Όπως και να ‘ναι ο μη ερχομός του Νίκου στο κανάλι αλλά και η πίεση που της ασκείται για τα νούμερα τηλεθέασης την έχουν κάνει να έχει ήδη μετανοιώσει την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι και πλέον όπως ακούγεται όλα τα σενάρια για το μέλλον της είναι ανοικτά!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ανέκδοτο με τρελό γέλιο: Ένας λυράρης απο την Κρήτη έχει ξαποστάσει για μεσημέρι

Survivor spoiler: Ο πρώτος αγώνας ασυλίας απόψε (06.04) και ο μεγάλος καυγάς-Video