Θα πάθετε μεγάλη πλάκα! Πόσο χρονών είναι η Πάολα

Η Πάολα Φωκά είναι η γνωστή τραγουδίστρια που ξεσηκώνει κάθε φορά που εμφανίζεται είτε με τις φωνητικές της ικανότητες είτε με τις χορευτικές αφού κάθε της λίκνισμα προκαλεί επιφωνήματα θαυμασμού και όχι μόνο!! Είναι σχεδόν νόμος πώς όταν γίνεσαι γνωστός και διάσημος, όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για σένα…Τα social media φροντίζουν γι’ αυτό το κομμάτι τροφοδοτώντας το κοινό με πληροφορίες και στο διαδίκτυο οι πληροφορίες είναι άπειρες για όποιον επιθυμεί να ανακαλύψει το οτιδήποτε!!

Αυτό όμως που έχει πάντα ενδιαφέρον είναι οι φωτογραφίες και πληροφορίες από τη προηγούμενη ζωή, πριν γίνει κάποιος διάσημος.

ΠΑΟΛΑ ΗΛΙΚΙΑ
ΠΑΟΛΑ ποια είναι η ΗΛΙΚΙΑ της

Οι φωτογραφίες της Πάολα από την εποχή που ήταν 19 χρονών και πόζαρε όπως την γέννησε η μαμά της,για το περιοδικό Sunday που ήταν ένθετο στην εφημερίδα “Αγγελιοφόρος” της Θεσσαλονίκης, δεν είναι καινούργιες, έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν, αλλά όσες φορές και να τις δούμε πάντα θα ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο.

Η φωτογράφηση είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2002, όταν η Πάολα όπως αναφέρει το περιοδικό ήταν ήδη 19 ετών.Η ίδια η Πάολα σε συνέντευξή της το Δεκέμβριο του 2012 ανέφερε ότι η μικρή Παολίνα ήταν 9 ετών και την γέννησε στα 17 της περίπου.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια είναι γεννημένη στις 25 Ιουνίου 1982 άρα σε λίγους μήνες θα γίνει 37 ετών….και δεν της φαίνεται!!