Θα ΛΙΩΣΕΙΣ! Η Σμαράγδα Καρύδη στο κρεβάτι έχει τα πιο εντυπωσιακά ανοίγματα που έχεις δει! ΘΕΑ!

tha liosis i smaragda karydi sto krevati echi ta pio entyposiaka anigmata pou echis di thea

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια απο τις πιο πολυσύνθετες γυναίκες ηθοποιούς στην χώρα μας. Πολυτάλαντη, διαρκώς αναζητά νέους ορίζοντες για την δουλειά της και δεν φοβάται να τολμήσει να τσαλακωθεί.
Εντυπωσιακή ηθοποιός με αστείρευτο ταλέντο, φέτος έκανε και την πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα η οποία κατά………

γενική ομολογία ήταν επιτυχημένη εκτός απο εντυπωσιακή. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια παρουσία που η ομορφιά της δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό

Η ίδια όμως έχει καταφέρει και έχει κερδίσει και το δύσκολο θεατρικό κοινό μιας και η ίδια δραστηριοποιείται περισσότερο πλέον στον χώρο του θεάτρου.

Παλιότερα όμως η αγαπημένη ηθοποιός ήταν το άτακτο κορίτσι της Ελληνικής showbiz και μας έχει χαρίσει μερικά απο τα καλύτερα πλάνα στις ελληνικές σειρές και ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε.

Όλα αυτά πριν το “Παρα Πέντε” όπου ήταν και η μεγάλη της επιτυχία, απο την οποία ο κόσμος άρχισε να την βλέπει τελείως διαφορετικά απο αυτό το se.xy κορίτσι που κόλαζε τους άντρες.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και η Σμαράγδα να έχει γίνει αρκετά σεμνή αυτό δεν σημαίνει ότι της δεν της ξεφεύγουν μερικές καuτές φωτογραφίσεις.

Δείτε την παρακάτω και θα καταλάβετε.

Διαβάστε ακόμα: