Τέλος ο Τρύφωνας Σαμαράς απο το J2US; Γιατί αποχωρεί απο το ριάλιτι

ΤέλοςοΤρύφωναςΣαμαράςαποτοJUS;Γιατίαποχωρείαποτοριάλιτι

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, ειδικά στο τελευταίο live  δεν φαίνεται να άρεσε στην παρτενέρ του Έφη Σαρρή, καθώς ο Τρύφωνας αν και διαθέτει εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και τρομερό μπρίο, είναι γνωστό ότι το τραγούδι δεν το έχει και αυτό μάλιστα οδήγησε το ζευγάρι στις τελευταίες θέσεις της ψηφοφορίας.

Μπορεί ο  αρχικός προγραμματισμός του J2US και του Νίκου Κοκλώνη να ήθελε τον γνωστό hairstylist να βρίσκεται δίπλα στην Έφη Σαρρή, εξαιτίας του κρούσματους κορονοϊού που είχε η Πηγή Δεβετζή στον Covid-19,η οποία και ήταν η αρχική παίκτρια που θα ήταν στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Η Πηγή Δεβετζή σύμφωνα όμως δηλώσεις της , όπως ανακοίνωσε και η ίδια θα εμφανιστεί στο J2US, τουλάχιστον αυτό ξέρει αφού τα νέα της υγείας της είναι ευχάριστα.

Ωστόσο, με την ενημέρωση που έχει λάβει, θα βρίσκεται πιθανότατα με την Έφη Σαρρή, χωρίς φυσικά να έχει λάβει νεότερη ανακοίνωση.

Κίνηση φυσικά που σηματοδοτεί φυσικά την αποχώρηση του Τρύφωνα Σαμαρά, παραμένοντας μόνο στην εκπομπή μόδας “Style Me Up”.

Διαβάστε την συνέχεια