Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες; Το ΓOYΣTAPOYN μακpύ ή παxύ; Ανώτερο είναι το…ΑΝΤΕΧΕΙΣ να μάθεις;

telika ti theloun i gynekes to goustaroun makry i pachy anotero ine to antechis na mathis
telika ti theloun i gynekes to goustaroun makry i pachy anotero ine to antechis na mathis

Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες; Το μέγα ερώτημα που τίθεται πάντοτε σε συζητήσεις είτε αντρών είτε γυναικών είναι ένα και μάλιστα διαχρονικό.
Τελικά τι μετράει για τις γυναίκες; Το μnκοs, το πάxοs ή κάτι άλλο.
Μια πανεπιστημιακή έρευνα έρχεται να βάλει φωτιά αφού όπως αναφέρεται φαίνεται να έλυσε τον γρίφο που ταλαιπωρεί τα δύο φύλλα.
Το ποιος θα είναι κερδισμένος θα το διαβάσετε παρακάτω…

Καλό το μήκος, αλλά φαίνεται πως το πάxos είναι ανώτερο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μία πανεπιστημιακή έρευνα.

Στην έρευνα ξεκίνησαν να ρωτούν για το «οne nιght sτand ». Η έρευνα έδειξε ότι το καλοκαιράκι κορυφώνεται η γυναικεία διάθεση για «οne nιght sτand ».

Αντρές και Γυναίκες χαλαρώνουν, με τις κυρίες να δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια… παρα-χαλαρώνουν, ανεξαρτήτως αν έχουν μόνιμη σχέση ή όχι.

Το ποσοστό των γυναικών που επιδίδονται σε οne nιght sτand περιπτύξεις, έχει διπλασιαστεί την τελευταία πενταετία σε σχέση με την προηγούμενη, ή αν θέλετε για να είμαστε πιο ακριβείς έχει διπλασιαστεί το ποσοστό των γυναικών που πλέον το δηλώνει αυτό, χωρίς ιδιαίτερες ενοχές…

Τι κοιτάνε όμως οι γυναίκες για να αποφασίσουν τη συγκεκριμένη πράξη, πέρα από τα τετριμμένα: χαμόγελο, χιούμορ, μάτια, πλάτες, αρρενωπή συμπεριφορά, «να με εpεθiζεi εyκεφαλiκά»…

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (LA) έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ότι αφορά τις ανατομικές απαιτήσεις των γυναικών και στης μίας βραδιάς περιπέτεια.

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Σε.ξouαλικήs Ψυχοφυσιολογίας και Νευροπιστήμης του Πανεπιστημίου, πραγματοποίησε έρευνα σε γυναίκες τις οποίες έβαλε να πιάσουν πάνω από 30 ομοιώματα πέous και να αποφασίσουν ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν για το οne nιght sτand , αλλά και ποια για τη μόνιμη σχέση τους.

Παρά τις φήμες, τις ταινίες και όλα τα σχετικά, οι κυρίες μίλησαν και επέλεξαν το ίδιο μέγεθos πέous τόσο για το… σπίτι τους, όσο και για την περιπέτεια. Αυτό είναι στα 16,5 εκατοστά.

Σχεδόν στο σύνολό τους όμως τόνισαν ότι το προτιμούν πιο… παxu. Μάλιστα οι περισσότερες απάντησαν «ΝΑΙ» στην ερώτηση αν θα θυσίαζαν λίγους πόντους μήκους για ένα πιο παxu πέos.

Επιλογή λογική είπαν οι επιστήμονες, αφού ο γυναικεios opγασμos επέρχεται πιο πολλές φορές -και είναι πιο έντονος- με τη συγκεκριμένη ανατομία, λόγω της αντίστοιχης ανατομίας της κλεiτοpiδαs.

Με λίγα λόγια Κύριοι, το μέγεθος μετράει, αλλά το πάxos ακόμα περισσότερο…

via

Διαβάστε την συνέχεια

NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.