Τάξις και ηθική! Η Ζέτα Δούκα σε επικό ΣTPIΠTIZ. Το έχει δει αυτό ο Πώποτας; ΣΑΛΕΨΑΜΕ

Μπορεί ακόμα να μην την έχουμε δει στο νέο Καφέ της Χαράς είναι όμως σίγουρο ότι όταν θα την δούμε θα πάθουμε πολλαπλά εγκεφαλικά όπως θα πάθει και ο Περίανδρος Πώποτας, αφού όπως έχει αποκαλυφθεί απο τις διαρροές της αγαπημένης σειράς η είσοδος της Ζέτας Δούκας στο Καφέ ως μοιραίας γυναίκας είναι……

που θα φέρει απανωτές αλλαγές στο Κολοκοτρωνίτση και στον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο.Ειδικά αν έχει δει και αυτός το παρακάτω βίντεο τότε θα καταλάβει ότι η Χαρά Χάσκα μπροστά της θα είναι υπόδειγμα ηθικής!

Άλλωστε και η ίδια έχει αναφέρει χαρακτηριστικά για τον νέο της ρόλο

«Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα»

Δείτε το επικό βίντεο απο την τηλεοπτική εμφάνιση στην ΕΡΤ μέσα από την σειρά «Εκτός πορείας».

Masterchef spoiler-διαρροή 12/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε! Χαοτική διαφορά

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι η αδελφή Θεοπίστη, ο καλόγερος και η δίμετρη ΞΑΝΘΙΑ. Τρελό γέλιο