ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΜΕ! Η Κατερίνα Στικούδη και το επικό ΚΟΥΝΗΜΑ! Θα ΤΑΡΑΧΤΕΙΣ και εσύ…

tarachtikame i katerina stikoudi ke to epiko kounima tha tarachtis ke esy
tarachtikame i katerina stikoudi ke to epiko kounima tha tarachtis ke esy

Τι να πούμε γι’ αυτό το πλάσμα που ακούει στο όνομα Κατερίνα Στικούδη! Η γυναίκα αυτή είναι μια κινούμενη οπτασία, που σίγουρα σε σημαδεύει ανεξίτηλα. Έχει την εμφάνιση της τέλειου θηλυκού, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και μία από τις πιο ντόμπρες και σωστές προσωπικότητες. Τα έχει όλα και αυτός είναι και…..

ο λόγος που γνωρίζει τέτοια απήχηση και αγάπη από το ελληνικό κοινό. Είναι παντρεμένη και εξαιρετικά ευτυχισμένη με τον σύζυγό της. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η Κατερίνα έχει δηλώσει πως κάθε μέρα τον ερωτεύεται λίγο παραπάνω.

Δείτε ένα στόρυ στο Instagram, από τη live εμφάνισή της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.