Τα σπάει πριν καν ξεκινήσει η Μαρία Μπακοδήμου με το Open

Μαρία Μπακοδήμου Open

Τελικά όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα δούμε την Μαρία Μπακοδήμου στο Open αφού στο κανάλι του Σαββίδη άλλος προτείνει και άλλος απορρίπτει. Στο Open είχαν ως concept ένα καθημερινό μεσημεριανό ριάλιτι μόδας στο οποίο προόριζαν την Μαρία Μπακοδήμου ως παρουσιάστρια. Η πρόταση μάλιστα έλεγε ότι η Μαρία θα έπαιρνε το ποσό των…..
1000 ευρώ ανά επεισόδιο όσο ακριβώς ήταν και αυτό που ζήταγε το Νο1 του καναλιού Νίκος Μουτσινάς ο οποίος τελικά όπως όλοι γνωρίζετε πήρε τα μπογαλάκια του και την παρέα του και μετακόμισαν προς Φάληρο μεριά!

Πόσα λεφτά δίνουν στην Μαρία Μπακοδήμου


Αυτό όμως που δεν υπολόγιζαν οι υπεύθυνοι των συζητήσεων του καναλιού με την παρουσιάστρια ήταν την τελική αρνητική απάντηση στο ποσό απο τα ανωτέρα πατώματα του καναλιού.
Το ποσό τελικά όπως φαίνεται είναι κοντά στα 500 ευρώ με την παρουσιάστρια όμως να μην έχει δώσει την τελική απάντηση αφού περιμένει μήπως τελικά κλείσει ξανά με την Acunmedia η οποία συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ όχι όμως για το Power Of Love αλλά για το Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.