Τα σχολεία της Βρετανίας αγωνίζονται για να παραμείνουν ανοιχτά εν μέσω επιδημίας του κορονοϊού

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη Βρετανία “αγωνίζονται” για να παραμείνουν ανοιχτά τουλάχιστον έως και σήμερα Τετάρτη, αφού ορισμένοι απο το προσωπικό καθώς και αρκετοί μαθητές και φοιτητές αναγκάστηκαν να μείνουν εν μέρει ή πλήρως στο σπίτι τους, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Τα κλεισίματα των σχολείων και των πανεπιστημίων έρχονται εν μέσω σύγχυσης σχετικά με το ερώτημα………..

που κάνουν αρκετοί γιατί τα σχολεία καλούνται να παραμείνουν ανοιχτά όταν η κυβέρνηση έχει εντείνει τις συμβουλές για να περιορίσει την κοινωνική επαφή στην προσπάθεια της να επιβραδύνει τη διάδοση του ιού.

Ο Geoff Barton, ο γενικός γραμματέας της ένωσης των συλλόγων σχολειών και πανεπιστημίων, δήλωσε ότι οι διευθυντές δηλώνουν ότι αγωνίζονται πολύ σκληρά για να κρατήσουν τα ιδρύματά τους ανοιχτά και πέρα ​​από την Παρασκευή.

“Κάποιοι πολύ έμπειροι επικεφαλής εκπαιδευτικοί με κάλεσαν να μεταφέρω  ότι δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν πολύ περισσότερο την κατάσταση”, δήλωσε στο BBC. “Ένας εξ αυτών μου ανέφερε ότι 17 μέλη του προσωπικού του τον κάλεσαν για να τον ενημερώσουν ότι είναι άρρωστοι και νομίζω ότι αυτό θα γίνει σε όλη τη χώρα. ”

Ορισμένα σχολεία κλείνουν αλλά προσφέρουν φροντίδα στα παιδιά των γονέων που εργάζονται σε βασικές δημόσιες υπηρεσίες όπως η υγεία ή η κοινωνική μέριμνα.

Ο Patrick Vallance, επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης, υπερασπίστηκε την πολιτική ενώπιον μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής την Τρίτη, λέγοντας ότι το κλείσιμο σχολείων ήταν “στο τραπέζι”, αλλά όχι ένα βήμα που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή.

Η Ιταλία αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστεί να επεκταθεί η απομόνωση του κορονοϊού

ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ! Η Μελίνα Μεταξά από το Survivor έχει τα πιο επικά ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ! Θα τα δεις ΚΩΛΥΟΜΕΝΑ