Τα ΠΑΙΞΑΜΕ! Η ΔΗΛΩΣΗ-ΣOK της Έλενας Παπαρίζου: «Και βέβαια έχω ΦΑΣΩΘΕΙ στο….» (VIDEO)

ta pexame i dilosi tis elenas paparizou ke vevea echo fasothi sto video
ta pexame i dilosi tis elenas paparizou ke vevea echo fasothi sto video

Πιο ακομπλεξάριστος άνθρωπος απο την Έλενα Παπαρίζου δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα. Η πανέμορφη αλλά και με υπέροχη φωνή Ελληνο-Σουηδέζα τραγουδίστρια πραγματικά δεν μασάει πουθενά. Τολμάει πράγματα που άλλοι ούτε που θα τα σκεφτόντουσαν να τα κάνουν ενώ δεν ασχολείται με κανέναν που την σχολιάζει……….

αρνητικά. Η λατρεμένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice έχει αποδείξει ότι εκτός απο εκπληκτική τραγουδίστρια ότι είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που την κράζουν για τον ανοικτό και πρόσχαρο χαρακτήρα της αλλά εκείνη συνεχίζει ακάθεκτοι να είναι αυθεντικοί και φυσικά χωρίς να έχει καβαλήσει κανένα καλάμι.

Θυμηθείτε άλλωστε και την δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου όπου είχε αφήσει κάγκελο τους συντελεστές…

Δείτε την και απολαύστε την!

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.