Τα “ΚΑΡΦΙΑ” της Κατερίνας Καινούργιου στον ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ-Video

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Για την παρέα ήταν η παρουσιάστρια του Open TV Κατερίνα Καινούργιου. Η πανέμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε ευδιάθετη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλους και για όλα αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για…….

για την αποχώρησή της από τον Alpha.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Νάσο Αναστασόπουλο απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή «Είσαι μόνη σου;» με την Κατερίνα να απαντά «Καιρό είμαι μόνη μου. Δε σου το έχω πει; Είμαι καιρό μόνη μου»

«Είμαι χαρούμενη με την εκπομπή μου, κάνω αυτό που ονειρευόμουν τόσα χρόνια, αυτό που αγαπάω και αυτό που ήθελα, μια πρωινή εκπομπή έτσι όπως ήθελα. Άκουσα διάφορα όταν πήγα στο Epsilon. Μετά τον Alpha, που ουσιαστικά με διώξανε από τον Alpha, το ξέρεις πολύ καλά ότι έφυγα με άσχημες σχέσεις. Δεν πήγε καλά η εκπομπή, μου λένε “δεν έχουμε να σε αξιοποιήσουμε”. Έμεινα χωρίς δουλειά και είπα “δύσκολα τα πράγματα, τώρα τι θα κάνω;”. Όταν μου έγινε πρόταση από το Epsilon, ήμουν λίγο διστακτική…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ