Τα «Εγκλήματα» επιστρέφουν χωρίς όμως την πρωταγωνίστρια τους!!

Εγκλήματα

Μετά το «Καφέ της Χαράς», το «Λόγω Τιμής» και την «Πολυκατοικία» που αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στην επόμενη χρονιά, έντονα ακούγεται πως μία ακόμα λατρεμένη σειρά των ’90s ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια.
Ο λόγος για τα «Εγκλήματα». Οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Κώστα Κόκλα σχετικά, με τον ίδιο να δηλώνει πως όλα εξαρτώνται από τη πρόθεση του δημιουργού της σειράς και το κατά πόσο ο ίδιος αισθάνεται πως θέλει πράγματι να γράψει νέα επεισόδια.
Τόνισε δε, πως ο «χασάπης» είναι θετικός στο να επιστρέψει η σειρά!

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την Υρώ Μανέ, η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να δει τα «Εγκλήματα» να επιστρέφουν.
«Εγώ δεν είμαι υπέρ όλου αυτού, το να γίνονται επανεκδόσεις. Γιατί τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί, έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρνάς πίσω αντί να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο και κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα ‘Εγκλήματα’ έχουν γράψει ιστορία αλλά πρέπει να μείνουν εκεί που είναι, στα 20 χρόνια πριν. Έχουν χαρακτηρίσει και έχουν τοποθετηθεί σε μια εποχή συγκεκριμένη», είπε χαρακτηριστικά.
Κάπως έτσι, το μόνο βέβαιο είναι πως και να δούμε την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει όπως τόσο πολύ θέλει το κοινό, η τηλεοπτική Φλώρα δεν θα είναι εκεί…

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.