Τα «Εγκλήματα» επιστρέφουν χωρίς όμως την πρωταγωνίστρια τους!!

Μετά το «Καφέ της Χαράς», το «Λόγω Τιμής» και την «Πολυκατοικία» που αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στην επόμενη χρονιά, έντονα ακούγεται πως μία ακόμα λατρεμένη σειρά των ’90s ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια.
Ο λόγος για τα «Εγκλήματα». Οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Κώστα Κόκλα σχετικά, με τον ίδιο να δηλώνει πως όλα εξαρτώνται από τη πρόθεση του δημιουργού της σειράς και το κατά πόσο ο ίδιος αισθάνεται πως θέλει πράγματι να γράψει νέα επεισόδια.

Τόνισε δε, πως ο «χασάπης» είναι θετικός στο να επιστρέψει η σειρά!

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την Υρώ Μανέ, η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να δει τα «Εγκλήματα» να επιστρέφουν.

«Εγώ δεν είμαι υπέρ όλου αυτού, το να γίνονται επανεκδόσεις. Γιατί τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί, έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρνάς πίσω αντί να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο και κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα ‘Εγκλήματα’ έχουν γράψει ιστορία αλλά πρέπει να μείνουν εκεί που είναι, στα 20 χρόνια πριν. Έχουν χαρακτηρίσει και έχουν τοποθετηθεί σε μια εποχή συγκεκριμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι, το μόνο βέβαιο είναι πως και να δούμε την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει όπως τόσο πολύ θέλει το κοινό, η τηλεοπτική Φλώρα δεν θα είναι εκεί…

Ποιος τον πιέζει να χωρίσει την τραγουδίστρια

Χώρισαν Πάρης Κασιδόκωστας και Τάμτα; Ποιος τον πιέζει να χωρίσει την τραγουδίστρια

Ανεκδοτο: Πάει ένας Βλάχος στο γιατρό και του λέει…Φοβερό γέλιο