Τα ανοίγματα -της Χριστίνας Κολέτσα φέρνουν πολλαπλά εγκεφαλικά

ta anoigmata tis christinas koletsa prokaloun pollapla egkefalika antecheis

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μια τραγουδίστρια που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μουσικού κοινού διότι συνδυάζει την εξαιρετική φωνή  με την εντυπωσιακή εμφάνιση της, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο σύνολο που την έχει καθιερώσει ως καλλιτέχνη με χιλιάδες θαυμαστές. Η Χριστίνα Κολέτσα που ξεκίνησε από τον μουσικό διαγωνισμό, FAME STORY, του ΑΝΤ1, χώρισε πρόσφατα με τον…
γνωστό συγγραφέα Δημήτρη Δεγαμινιώτη και πλέον είναι, ξανά ελεύθερη και ωραία και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια..ο εαυτός της!
Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram όπου ποζάρει δείχνοντας μας την τέλεια φυσική κατάσταση και την ευλυγισία της, αναφέροντας στην λεζάντα της φωτογραφίας πως δεν την ενδιαφέρει το τι θα πει ο κόσμος!
Και πολύ καλά κάνει!
https://www.instagram.com/p/CCw4VDdFdYW/

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Αρθρογράφος KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.