Σύζυγος βουλευτή μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια με την φάτσα του στην μπλούζα της!

syzygos voulefti mirazi proeklogika fylladia me tin fatsa tou stin blouza tis
syzygos voulefti mirazi proeklogika fylladia me tin fatsa tou stin blouza tis

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα μέσα με τα κατορθώματα του. Αυτή την φορά είχαμε το απίστευτο περιστατικό όταν σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου συζύγου με την Ν.Δ. για τις εκλογές της Κυριακής η κυρία βγήκε βόλτα στην πλατεία να τον υποστηρίξει φορώντας ένα t-shirt φορώντας μπλούζα με το πρόσωπό του συζύγου της τυπωμένο πάνω της και hashtag #εμείς…….

Τραγικοί Άδωνις και Ευγενία αντάλλασσαν φιλάκια μπροστά σε ψηφοφόρους

Είναι γνωστό ότι η Ευγενία Μανωλίδου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και κάνει ότι είναι δυνατόν απο το χέρι της και όχι μόνο για να τον υποστηρίξει.

Αυτή την φορά Ευγενία Μανωλίδου όντας παρούσα στην ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Μαρούσι, μοίραζε προεκλογικά φυλλάδια φορώντας μπλούζα με το πρόσωπό του συζύγου της τυπωμένο πάνω της και hashtag #εμείς Άδωνις στα Βόρεια, ενώ ήταν ιδιαίτερα θερμή με τον κόσμο και συνομιλούσε μαζί τους.
Το ζευγάρι μάλιστα δεν παρέλειψε να ποζάρει διαρκώς μπροστά στον φωτογραφικό φακό ενώ αντάλλασσαν και θερμά φιλία στο στόμα.
Δείτε τις φωτογραφίες