Σύγκρουση πλοίων στο Πέραμα- Κοντέινερ πλοίο 366 μέτρων παραλίγο να κόψει στην μέση μικρό εφοδιαστικό

sygkrousi plion sto perama konteiner plio 366 metron paraligo na kopsi stin mesi mikro efodiastiko

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ! Κοντέινερ πλοίο 366 μέτρων παραλίγο να κόψει στην μέση μικρό εφοδιαστικό που βρίσκονταν στην προβλήτα. Το χτύπησε ακριβώς στην μέση! Τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν έκοψε το Τούρκικο εφοδιαστικό στα δύο. Το κοντέινερ πλοίο με σημαία Ιαπωνίας αφίχθει σήμερα το πρωί ………….

στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο περίμενε οδηγίες, για να λάβει πλοηγό που θα το οδηγούσε στο Ικόνιο στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κατά την προσπάθεια του να δέσει στον ντόκο χτύπησε το μικρό εφοδιαστικό Τούρκικο πλοίο το οποίο βρισκόταν ήδη αγκυροβολημένο.

Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή γιατί το Ιαπωνικό πλοίο δεν είχε ταχύτητα, αλλά λόγω της τεράστιας διαφοράς τους ως πλοία όταν χτύπησε το μικρό εφοδιαστικό στην μέση, έκανε ρήγμα στο πλοίο και δημιουργήθηκε πανικός.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ρυμουλκών τα οποία προσπαθούσαν να συγκρατήσουν το κοντέινερ πλοίο και να το τραβήξουν πίσω, ενώ άλλα παραπλέοντα ρυμουλκά ήρθαν δίπλα στο Τούρκικο σκάφος, το οποίο είχε ρήγμα χωρίς ευτυχώς να έχει περάσει το διπλό τοίχωμα του και έτσι να έχουμε ρύπανση.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς άμεσα διέκοψε κάθε κίνηση στην περιοχή του Περάματος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν, ευτυχώς, ελαφρά τραυματίες.

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.