ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ και δάκρυα για την πρεμιέρα της Μαρίας Κορινθίου-Ο Αϊβάζης ανέβηκε στη σκηνή και την αγκάλιαζε! ΛΙΩΣΑΜΕ!

ScreenHunter 909
ScreenHunter 909

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα, που σίγουρα σε κάνει να την παρατηρήσεις και όταν την γνωρίσεις καλύτερα, να σε μαγέψει με όλο της το είναι. Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη παρουσία, ούτε μόνο μία αισθnσιακή εμφάνιση, αλλά και μία αγνή, απλή ψυχή. Αυτό είναι που σε κερδίζει λοιπόν και σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα……

την κάνει ακαταμάχητη. Πρόκειται για ένα πλάσμα που έχει πολλά ταλέντα, ενώ φέτος την βλέπουμε σε κάτι πολύ διαφορετικό και τολμηρό. Έχει επιλέξει ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι, που όμως απ’ ότι φάνηκε χθες ξέρει να το περπατάει πολύ καλά.

Στην χθεσινή πρεμιέρα της καθήλωσε τους θεατές και έκανε τον σύζυγό της και σκηνοθέτη Γιάννη Αϊβάζη να συγκινηθεί και να ανέβει στη σκηνή, όπου την αγκάλιασε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Δείτε τους:

 

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.