Στην Ακρόπολη ο Mr.Facebook Mark Zuckerberg μαζί με την σύζυγο του

Μην ψάχνετε να τον βρείτε όσοι είστε εκεί κοντά αφού ο Mr.Facebook Mark Zuckerberg μαζί με την σύζυγο του επισκέφτηκαν όντως την Ακρόπολη αλλά όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης και δημιουργός της δημοφιλέστερης πλατφόρμας των social media ήρθε στην χώρα μας και όχι μόνο υπό άκρα μυστικότητα και πέρασε απαρατήρητος!

Ο Mr.Facebook Mark Zuckerberg στην Ακρόπολη

Πως το κατάφερε αυτό! Ε δεν είναι και δύσκολο για κάποιον ο οποίος μπορεί να είναι το μεγαλύτερο όνομα αυτή την στιγμή στον κόσμο αλλά σπάνια θα τον δει κάποιος να κυκλοφορεί και σπανιότερα θα τον δει σε lifestyle εμφανίσεις.

Είναι γνωστό ότι ο Mr.Facebook Mark Zuckerberg δεν επιθυμεί την δημοσιότητα και προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις διακοπές του χωρίς να προκαλεί με την παρουσία του

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook όπου πολύ απλά μας δηλώνει ότι ήρθε στην Ελλάδα, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Παρθενώνα!

Χαμπάρι δεν πήρε κανένας!

Ο νεαρός δισεκατομυριούχος επισκέφτηκε και το Παρίσι και το Λούβρο μετά την Αθήνα και την Ακρόπολη ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην συνάντηση του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Για τον Ελληνα πρωθυπουργό ούτε λόγος……… 🙂